Hakkımızda

AYSU ŞAHİN KİMDİR?

Klinik Psikolog Aysu Şahin Kimdir?

Aysu Şahin, Acıbadem Üniversitesi Psikoloji lisans programını tamamladıktan sonra Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Moodist Hastanesi, Humanite Psikiyatri Tıp Merkezi ve Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde staj yapmıştır. Klinik Psikoloji yüksek lisans programını “Obsesif Kompulsif Bozukluk Tedavisinde Bilişsel Davranışçı Terapi” projesi üzerine Dr. Pınar Arslantürk danışmanlığında tamamlamıştır.

Aysu Şahin, Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde uzmanlık kazanmış olup özellikle anksiyete bozuklukları, depresyon ve yeme bozuklukları üzerine çalışmaktadır. Ayrıca Dr. Feyza Bayraktar’dan yeme bozuklukları alanında süpervizyon çalışmalarına devam etmektedir.

Aysu Şahin’in çalışma ve uzmanlık alanları arasında depresyon, kaygı bozuklukları (panik bozukluk, obsesif kompülsif bozukluk, sosyal fobi, travma sonrası stres bozukluğu, performans kaygısı), yeme bozuklukları, yas süreci, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, sınav kaygısı, öfke sorunları, psikosomatik bozukluklar, internet ve alışveriş bağımlılığı ve iş yaşamına ilişkin sorunlar bulunmaktadır.

Aysu Şahin, danışanlarına Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımını kullanarak terapi hizmeti vermektedir. Kendisi, danışanlarının ihtiyaçlarına özel olarak uygun tedavi planları hazırlayarak, kişisel gelişimlerine ve iyileşmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

at the psychologist 1
img_2.png

HEDEFLERİMİZ

Klinik Psikolog Aysu Şahin olarak vizyonumuz ve misyonumuz neler?

Vizyonumuz

Vizyonumuz, Türkiye'nin önde gelen psikolojik sağlık hizmeti sağlayıcısı olmaktır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için en son teknolojileri ve araçları kullanarak, etik standartlara uygun bir şekilde, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkaran hizmetler sunmayı hedefliyoruz.

Misyonumuz

Müşterilerimizin psikolojik sağlıklarını korumak, geliştirmek ve iyileştirmek için kapsamlı, etkili ve kaliteli psikolojik hizmetler sunmak için çalışıyoruz. Misyonumuz, müşterilerimizin özgür, mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktır.

expressing emotions through art
Bizi Arayın